• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا گل رز + نکات کلیدی

    طرز تهیه باقلوا گل رز

    مواد لازم برای خمیر :

    • تخم مرغ 2 عدد
    • روغن مایع 1 استکان
    • شیر 1 استکان
    • ماست 1 استکان
    • بکینگ پودر 5 گرم
    • سرکه 1 قاشق سوپخوری
    • نمک یه پنس
    • مغز فندق 1 پیمانه(از گردو هم میتونید استفاده کنید)
    • آرد تقریبا 7 لیوان(کنترل شده بریزید تا جایی که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد)
    • پودر نشاسته برای باز کردن خمیر

    مواد لازم برای شربت :

    • آب 6 لیوان
    • شکر 5 لیوان
    • آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
    • مخلوط کره و مارگارین برای رویه دسر

    طرز تهیه باقلوا گل رز


    مواد شربت را داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید وقتی بجوش آمد اجازه بدید 17 دقیقه بجوشد سپس آبلیمو را اضافه کرده از روی حرارت بردارید.
    داخل یک کاسه تخم مرغ ، روغن مایع ، شیر و ماست را ریخته با هم مخلوط کنید.نمک و بکینگ پودر و سرکه را ریخته و آرد را کم کم به تدریج اضافه کرده ورز بدید تا خمیر جمع شده و به دست نچسبد بعد روی خمیر را بپوشانید و 40 دقیقه استراحت بدید تا بعمل بیاید.


    از خمیر چونه هایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و دوباره روی آن را بپوشانید و استراحت بدید.
    هر یک از چونه ها را به کمک پودر نشاسته با وردنه تا جایی که ممکن هست باز کنید و به خمیر شکل بدید و سپس یک قاشق فندق یا گردوی خرد شده وسط خمیر بگذارید و لبه ی خمیر را ببندید.


    سینی فر را چرب کرده بچینید و با خلال دندان چند تا سوراخ ایجاد کنید(اگر اینکار رو نکنید خمیر متورم خواهد شد)
    وقتی همه ی گل رزها آماده شد روی هر کدام 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید.
    .وقتی دسر پخت از فر بیرون بیارید و شربت سرد را روی دسر بریزید وقتی شربت جذب شد دسر آماده سرو است.

    طرز تهیه باقلوا گل رز

    About The Author