طرز تهیه چی بورک:
مواد لازم:
- یک ونیم لیوان آب
- یک قاشق مرباخوری نمک
- 4/5 الی 5 لیوان آرد
مواد میانی:
- 150 گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز
- یک عدد فلفل سبز
- دو عدد گوجه فرنگی
- نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز
- روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه چی بورک:
پیاز را خیلی دیر خرد کنید یا رنده کنید گوجه فرنگی و فلفل را هم ریز خرد کرده نمک و ادویه هم اضافه کرده و با گوشت مخلوط می کنیم.
برای خمیر آب و نمک را داخل کاسه ریخته و کم کم آرد را اضافه می کنیم و حدود 5 دقیقه خوب ورز میدهیم خمیر باید کمی سفت باشد. روی خمیر را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدهید بعد خمیر را چانه میکنیم و به اندازه بشقاب میوه باز می کنیم و از مواد گوشتی داخلش گذاشته مانند فیلم خمیر را میبندیم و کناره ها را به هم می چسبانیم.وقتی همه را آماده کردیم( در حین آماده کردن با دستمال روی خمیر را بپوشانید) در روغن داغ دو طرف بورک ها را سرخ می کنیم.
نوش جان