طرز تهیه تارت کاکائویی:
مواد لازم:
- دو عدد تخم مرغ
- 10قاشق پودر شکر (150 گرم )
- یک لیوان آرد ( 150 گرم ) باضافه دو و نیم قاشق غذاخوری
- 80 گرم کره
- یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
- نوک قاشق نمک
- دو و نیم قاشق غذاخوری کاکائو (25 – 30 گرم)
- 400 گرم ماست چکیده
- وانیل
طرز تهیه تارت کاکائویی:
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.زرده را با 5 قاشق پودر شکر بزنید کره را داخل تابه آب کنید و بعد از ولرم شدن اضافه کنید آرد پکینگ پودر نمک و کاکائو را اضافه می کنیم ابتدا با قاشق بعد با دست مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید اگر به دست چسبید یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید خمیر را دوقسمت کنید یک قسمت کمی بزرگتر را نایلکس پیچیده داخل یخچال و یک قسمت را نایلکس پیچیده و داخل فریزر بگذارید.
سفیده تخم مرغ را با هم زن بزنید و 5 قاشق پودر شکر را کم کم اضافه کنید تا خوب پف کند و از ظرف نریزد کمی وانیل و ماست چکیده را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم دو و نیم قاشق آرد را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قسمت بزرگتر خمیر را که داخل یخچال گذاشته بودیم داخل ظرف پیرکس پهن می کنیم کناره ها کمی بلندتر می کنیم کرم را رویش می ریزیم و قسمت دیگر خمیر را روی کرم رنده می کنیم تا تمام کرم پوشیده شود در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده 25-30 دقیقه بپزید وقتی از فر خارج کردید صبر کنید تا کاملا سرد شود کمی شکلات آب کنید و با قاشق روی تارت بگردانید یا می توانید پودر شکر بپاشید .
نوش جان