نان رولی و دارچین

نان رولی و دارچین : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی نان

طرز تهیه نان رولی و دارچین:

مواد لازم:

  • یک لیوان شیر ولرم ( لیوان 200 میلی )
  • یک پاکت خمیر مایه خشک
  • 100گرم کره هم دمای محیط
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف استکان شکر
  • 4لیوان آرد

لایه میانی:

  • یک لیوان شکر که نصفش رو میتونیم از شکر قهوه ای استفاده کنید
  • دو قاشق دارچین
  • 70 کرم کره هم دمای محیط

مواد رویه:

  • 100 گرم پنیر لبنه
  • 50 گرم کره هم دمای محیط
  • 4 قاشق پودرشکر
  • دو پاکت وانیل شکری

طرز تهیه نان رولی و دارچین:

کره شکر تخم مرغ شیر و خمیر مایه را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم. روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم و رویش کره گرم شده می مالیم و شکر و داچین را خوب پخش می کنیم .

بعد رول کرده و به اندازه دو بند انگشت برش میزنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله قرار می دهیم دو باره رویش نایلک کشیده و یک ساعت دیگر استراحت می دهیم. در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده حدود 20 دقیقه تا طلایی شدن روی نانها می پزیم.


برای رویه پنیر و کره و پودر شکر و وانیل را با هم زن خوب می زنیم و وقتی نان ها کمی ولرم شد از این رویه روی نانها می مالیم.
نوش جان

نان رولی و دارچین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image