لوکوم نارنگی

لوکوم نارنگی : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه لوکوم نارنگی:

مواد لازم:

  • دو لیوان آب نارنگی
  • یک لیوان شکر
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک قاشق مرباخوری کره

طرز تهیه لوکوم نارنگی:

آب نارنگی شکر و نشاسته را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت تا جوشیدن مدام هم بزنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و 3دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده و تا آب شدن کره مدام هم بزنید قالب ها را کمی مرطوب کنید و از مواد داخل قالبها ریخته و صبر کنید تا هم دمای محیط شود بعد از سرد شدن 3-4 ساعت یا یک شب داخل یخچال بگذارید بعد از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلتانید.
نوش جان

لوکوم نارنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image