طرز تهیه نان گردویی

طرز تهیه نان گردویی با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی نان

طرز تهیه نان گردویی:

مواد لازم:

  • یک لیوان آب
  • یک لیوان شیر
  • یک استکان روغن مایع
  • یک عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال )
  • یک پاکت خمیر مایه خشک ( 10 گرم یا یک قاشق غذاخوری)
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • 5/5 لیوان آرد بعد از لیوان پنجم با کنترل اضافه کنید.

برای داخل خمیر:

  • سه قاشق کره
  • یک استکان روغن مایع
  • دو لیوان گردو

طرز تهیه نان گردویی:

داخل کاسه آب و شیر ولرم را ریخته تمام مواد به جز آرد را اضافه می کنیم . آرد را به تدریج اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم .

بعد از استراحت خمیر را به 10 چانه تقسیم می کنیم . کره را آب کرده و با روغن مایع مخلوط می کنیم . هر چانه را تا جایی که می توانیم باز می کنیم . کره و روغن می مالیم و گردو می پاشیم و چانه بعدی را باز کرده و روی اولی قرار می دهیم و باز کره و روغن زده و گردو می ریزیم و همین طور تا آخرین چانه ادامه می دهیم.

خمیر را به عرض 3سانت برش می دهیم و مانند فیلم تاب داده و در سینی فر که کاغذ روغنی اندخته ایم می چینیم و دوباره 10دقیقه استراحت می دهیم و با زرده تخم مرغ رو مال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان

طرز تهیه نان گردویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image