رسپی کیک ترامیسو

رسپی کیک ترامیسو : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
رسپی کیک ترامیسو

رسپی کیک ترامیسو:

مواد کیک:

  • دو عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • یک استکان شیر ( استکان کمر باریک)
  • یک استکان روغن مایع
  • دو قاشق مرباخوری قهوه
  • دو قاشق غذاخوری کاکائو
  • نصف استکان آب گرم
  • یک پاکت پکینگ پودر
  • دو لیوان آرد

برای خیس کردن کیک:

  • یک لیوان شیر
  • نصف لیوان آب
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری قهوه

رسپی کیک ترامیسو:

شیر و آب را گرم می کنیم و قهوه و شکر را داخلش حل کرده و کیک را خیس می کنیم.


مواد کرم:
یک استکان شیر را با یک پاکت کرم شانتی با هم زن بزنید. 100 گرم پنیر لبنه و 100گرم پنیر ساده بدون نمک و دو سه قاشق شکر اضافه کرده مخلوط کرده و به کرم شانتی اضافه کنید و دوباره با هم زن میزنیم تا یکدست شود.در صورت تمایل یکی دوتا موز خرد شده هم اضافه کنید.


سس شکلاتی:

  • 200 گرم خامه
  • نصف استکان شیر
  • 180 گرم شکلات تلخ یا شیری


خامه و شیر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد خاموش کره و شکلاتها را داخلش ریخته و کامل هم بزنید.


طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم قهوه را در آب گرم حل کرده و اضافه می کنیم پودر کاکائو و پکینگ پودر و آرد را هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یکدست شود. داخل ظرف پیرکس که چرب کرده ایم میریزیم و ودر فری که از قبل روی 180درجه گرم شده حدود نیم ساعت می پزیم. بعد از در آوردن از فر شیر و قهوه را که مخوط کرده بودیم رویش میریزیم وقتی کمی خنک شد کرم را یکدست پخش کنید و سس شکلاتی که کمی خنک شده را رویش بریزید و حدود 4ساعت در یخچال بگذارید هنگام سرو رویش پودر کاکائو بپاشید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image