• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور تهیه کیک شکلاتی با روش آسان و حرفه ای در خانه

    دستور تهیه کیک شکلاتی
    طرز تهیه کیک شکلاتی

    دستور تهیه کیک شکلاتی

    مواد لازم:

    • سه چهارم لیوان آرد
    • یک دوم لیوان نشاسته
    • 5عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • یک پاکت وانیل
    • یک پاکت پکینگ پودر
    • یک دوم لیوان آب داغ
    • سه قاشق کاکائو

    مواد کرم:

    • 200 گرم شکلات شیری
    • 200 گرم شکلات تلخ
    • دو پاکت خامه
    • 4 قاشق مرباخوری آبلیمو

    برای خیس کردن کیک:

    • یک و نیم لیوان شیر
    • یک قاشق نسکافه

    دستور تهیه کیک شکلاتی

    سفیده و زرده را جدا کنید سفیده را با هم زن دوسه دقیقه بزنید بعد نصف لیوان شکر اضافه کنید و تا وقتی که از ظرف نریزد با دور تند هم زن بزنید.
    در ظرف دیگری زرده تخم مرغ بقیه شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود بعد آب داغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
    آرد نشاسته و کاکائو و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سفیده و مخلوط آرد را در سه نوبت به زرده اضافه کنید و با لیسک به طور دورانی مخلوط کنید.


    داخل قالب 18سانتی که کف اش کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده با تست کنترل با خلال دندان بپزید.
    بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید و حداقل دو سه ساعت بگذارید تا بماند
    و بعد به سه لایه تقسیم کنید.
    خامه را با آبلیمو مخلوط کرده و باهمزن بزنید تا حجیم شود و فرم بگیرد.


    شکلاتها را به روش بنماری ذوب کنید و بعد از کمی سرد شدن به خانه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و یک ربع بگذارید تا کمی سفت شود اگر دمای محیط گرم بود داخل یخچال بگذارید.
    لایه بالایی کیک را همیشه لایه ی زیرین قرار دهید شیر و نسکافه را مخلوط کنید و کیک را کمی خیس کنید و از کرم روی کیک قرار دهید و با کاردک خوب صاف کنی و به همین ترتیب تا لایه آخر اطراف کیک را هم خوب مرتب کنید و به دلخواه تزئین کنید.
    نوش جان

    About The Author