دستور تهیه کیک شکلاتی

دستور تهیه کیک شکلاتی با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک شکلاتی

دستور تهیه کیک شکلاتی

مواد لازم:

  • سه چهارم لیوان آرد
  • یک دوم لیوان نشاسته
  • 5عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • یک پاکت وانیل
  • یک پاکت پکینگ پودر
  • یک دوم لیوان آب داغ
  • سه قاشق کاکائو

مواد کرم:

  • 200 گرم شکلات شیری
  • 200 گرم شکلات تلخ
  • دو پاکت خامه
  • 4 قاشق مرباخوری آبلیمو

برای خیس کردن کیک:

  • یک و نیم لیوان شیر
  • یک قاشق نسکافه

دستور تهیه کیک شکلاتی

سفیده و زرده را جدا کنید سفیده را با هم زن دوسه دقیقه بزنید بعد نصف لیوان شکر اضافه کنید و تا وقتی که از ظرف نریزد با دور تند هم زن بزنید.
در ظرف دیگری زرده تخم مرغ بقیه شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود بعد آب داغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
آرد نشاسته و کاکائو و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سفیده و مخلوط آرد را در سه نوبت به زرده اضافه کنید و با لیسک به طور دورانی مخلوط کنید.


داخل قالب 18سانتی که کف اش کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده با تست کنترل با خلال دندان بپزید.
بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید و حداقل دو سه ساعت بگذارید تا بماند
و بعد به سه لایه تقسیم کنید.
خامه را با آبلیمو مخلوط کرده و باهمزن بزنید تا حجیم شود و فرم بگیرد.


شکلاتها را به روش بنماری ذوب کنید و بعد از کمی سرد شدن به خانه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و یک ربع بگذارید تا کمی سفت شود اگر دمای محیط گرم بود داخل یخچال بگذارید.
لایه بالایی کیک را همیشه لایه ی زیرین قرار دهید شیر و نسکافه را مخلوط کنید و کیک را کمی خیس کنید و از کرم روی کیک قرار دهید و با کاردک خوب صاف کنی و به همین ترتیب تا لایه آخر اطراف کیک را هم خوب مرتب کنید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image