طرز تهیه نان فندقی

طرز تهیه نان فندقی ترکیه ای با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
طرز تهیه نان فندقی

طرز تهیه نان فندقی:

مواد لازم:

  • یک استکان شیر
  • 1 استکان آب
  • یک استکان روغن مایع
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • تو قاشق غذاخوری سرکه
  • یک و نیم قاشق مرباخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
  • 4/5 لیوان آرد

مواد میانی:

  • 100گرم کره
  • یک استکان روغن مایع
  • تو لیوان آرد
  • یک استکان شکر
  • یک استکان فندق

برای رومال:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری شیر

  • 150گرم کره برای وسط لایه ها

طرز تهیه نان فندقی:

به جز آرد و خمیر مایه تمام مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم . آرد و خمیر مایه را هم کم کم اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم.

برای مواد میانی کره و روغن مایه را داخل تابه ریخته و آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. شکر و فندق را هم اضافه کرده و 5 دقیقه دوباره تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


خمیر را به 7چانه تقسیم می کنیم و هر چانه را تا جایی که می توانیم روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم وقتی همه چانه ها را باز کردید لایه ها را روی هم قرار دهید و مابین لایه ها را با کره آب شده چرب کنید. روی آخرین لایه از مواد میانی ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم و داخل قالبی که چرب کرده ایم قرار می دهیم و با مخلوط زرده و شیر رومال زده و کمی از مواد میانی هم روی خمیر می پاشیم و در فری که از قبل روی175درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان می پزیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image