طرز تهیه نان فندقی:
مواد لازم:
- یک استکان شیر
- 1 استکان آب
- یک استکان روغن مایع
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- تو قاشق غذاخوری سرکه
- یک و نیم قاشق مرباخوری شکر
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
- 4/5 لیوان آرد
مواد میانی:
- 100گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- تو لیوان آرد
- یک استکان شکر
- یک استکان فندق
برای رومال:
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری شیر
- 150گرم کره برای وسط لایه ها
طرز تهیه نان فندقی:
به جز آرد و خمیر مایه تمام مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم . آرد و خمیر مایه را هم کم کم اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم.
برای مواد میانی کره و روغن مایه را داخل تابه ریخته و آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. شکر و فندق را هم اضافه کرده و 5 دقیقه دوباره تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
خمیر را به 7چانه تقسیم می کنیم و هر چانه را تا جایی که می توانیم روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم وقتی همه چانه ها را باز کردید لایه ها را روی هم قرار دهید و مابین لایه ها را با کره آب شده چرب کنید. روی آخرین لایه از مواد میانی ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم و داخل قالبی که چرب کرده ایم قرار می دهیم و با مخلوط زرده و شیر رومال زده و کمی از مواد میانی هم روی خمیر می پاشیم و در فری که از قبل روی175درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان می پزیم.
نوش جان