• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان فندقی ترکیه ای با روش اسان در خانه

    طرز تهیه نان فندقی
    طرز تهیه نان فندقی

    طرز تهیه نان فندقی:

    مواد لازم:

    • یک استکان شیر
    • 1 استکان آب
    • یک استکان روغن مایع
    • یک عدد سفیده تخم مرغ
    • تو قاشق غذاخوری سرکه
    • یک و نیم قاشق مرباخوری شکر
    • یک قاشق چایخوری نمک
    • یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
    • 4/5 لیوان آرد

    مواد میانی:

    • 100گرم کره
    • یک استکان روغن مایع
    • تو لیوان آرد
    • یک استکان شکر
    • یک استکان فندق

    برای رومال:

    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • یک قاشق غذاخوری شیر

    • 150گرم کره برای وسط لایه ها

    طرز تهیه نان فندقی:

    به جز آرد و خمیر مایه تمام مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم . آرد و خمیر مایه را هم کم کم اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم.

    برای مواد میانی کره و روغن مایه را داخل تابه ریخته و آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. شکر و فندق را هم اضافه کرده و 5 دقیقه دوباره تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


    خمیر را به 7چانه تقسیم می کنیم و هر چانه را تا جایی که می توانیم روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم وقتی همه چانه ها را باز کردید لایه ها را روی هم قرار دهید و مابین لایه ها را با کره آب شده چرب کنید. روی آخرین لایه از مواد میانی ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم و داخل قالبی که چرب کرده ایم قرار می دهیم و با مخلوط زرده و شیر رومال زده و کمی از مواد میانی هم روی خمیر می پاشیم و در فری که از قبل روی175درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان می پزیم.
    نوش جان

    About The Author