• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه روانی کرمدار به روش اسان در خانه

    طرز تهیه روانی کرمدار
    طرز تهیه روانی کرمدار

    طرز تهیه روانی کرمدار:

    مواد لازم:

    • دو عدد تخم مرغ
    • نصف لیوان شکر
    • 1/2 لیوان روغن مایع
    • نصف لیوان ماست یا شیر
    • یک پاکت وانیل شکری (5گرم)
    • یک پاکت پکینگ پودر (10گرم)
    • یک قاشق کمتر از یک لیوان آرد
    • یک لیوان باضافه یک قاشق ایرمیک (آرد سمولینا)

    برای شربت:

    • دو لیوان شکر
    • دو لیوان آب
    • 1_2 قطره آبلیمو یا یک برش نازک لیمو

    مواد کرم:

    • دو لیوان شیر
    • یک قاشق غذاخوری پر نشاسته
    • یک قاشق غذاخوری پر آرد
    • سه قاشق شکر
    • سه قاشق پنیر لبنه یا دو قاشق پنیر موسکارپونه یا دو قاشق پودر کرم شانتی

    طرز تهیه روانی کرمدار:

    ابتدا شربت را آماده می کنیم. شکر و آب را مخلوط کرده و می جوشانیم آبلیمو را اضافه کرده و حداقل 15 دقیقه می جوشانیم و از روی حرارت برمی‌داریم و می گذاریم تا سرد شود.


    تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. روغن مایع شیر و ایرمیک و وانیل را هم مخلوط می کنیم. در آخر آرد و پکینگ پودر را اضافه می کنیم روی پکینگ پودر چند قطره آبلیمو می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم قالب را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته چند بار می کوبیم تا هوای داخل کیک خارج شود و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کیک می پزیم. بعد از خارج کردن از فر روانی را از قالب خارج کنید و قالب را بشورید و خشک کنید تا سرد شود و با نایلکس داخل قالب را بپوشانید و روانی را دوباره داخل قاب قرار دهید و شربت سرد شده را روی شیرینی گرم بریزید و یک ساعت بگذارید تا شربت کامل جذب شود.


    برای کرم نشاسته و آرد و شکر را داخل قابلمه مخلوط کنید شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت متوسط در حال هم زدن بپزید بعد از قوام گرفتن از روی حرارت برداشته و نیم ساعت بگذارید تا ولرم شود و هر چند دقیقه هم بزنید تا رویه نبندد بعد پنیر لبنه را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود روانی را داخل ظرف سرو برگردانده و کرم را روی شیرینی بریزید و صاف کنید و به دلخواه تزئین نمایید.
    نوش جان

    About The Author