• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوکی براونی خانگی : دستور پخت شیرینی کافی شاپی حرفه ای

    طرز تهیه کوکی براونی

    طرز تهیه کوکی براونی :

    مواد لازم:

    • شکلات تلخ (60 یا 70 درصد)، 330 گرم
    • کره، ½ پیمانه
    • تخم مرغ درشت، 3 عدد
    • شکر دانه ریز، 1 پیمانه
    • شکر قهوه‌ای، ¼ پیمانه
    • اسانس وانیل، 1 قاشق غذاخوری (یا پودر وانیل خالص کمی)
    • بکینگ پودر، ½ قاشق چایخوری
    • نمک، ½ قاشق چایخوری
    • آرد، ¾ پیمانه
    • پودر کاکائو تلخ، ¼ پیمانه
    • گردو خرد شده، 1پیمانه (اختیاری)
    • شکلات چیپسی، ½ پیمانه

    طرز تهیه کوکی براونی :

    1- چیپس شکلات تلخ را به همراه کره داحل یک قابلمه که کف آن ضخیم است بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا ذوب شده و ترکیب شوند.
    2- از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید


    3- تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت بالای همزن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط غلیظ و کرمی شود، هم بزنید. این گام کلیدی است حتما حواستان باشد که 5 دقیقه کامل هم بزنید.
    4- سرعت همزن را کم کنید و شکلات ذوب شده را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شود.


    5- آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
    6- آجیل ها و شکلات چیپسی اگر استفاده می کنید در این مرحله اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
    7- در این مرحله خمیر باید قوام یک براونی غلیظ را داشته باشد.
    8- روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال خنک کنید


    9- فر را روی درجه 175 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید. داخل سینی فر دو ورق کاغذ روغنی بیاندازید.
    10- از خمیر به وسیله اسکوپ بستنی بردارید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم داخل سینی فر بچینید.
    11- کوکی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. کناره های کوکی ها کمی سفت و فرم گرفته اند اما در مرکز کمی خیس خواهد بود.

    بیش از حد نپزید، یا کوکی ها سفت نباشند.
    12- با خنک شدن کوکی ها رویه براق و شکننده ای روی آنها ایجاد می شود.

    طرز تهیه کوکی براونی

    About The Author