• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ کلم بروکلی !!

    طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

    فصل سرد نیاز به گرم کردن سوپ ها و خورش ها دارد تا شما را تغذیه و آرامش بخشد. آیا به دنبال جایگزین سالم تری برای کرم قدیمی سوپ کلم بروکلی هستید؟

    جای درستی آمدی! ما یک سوپ کلم بروکلی سالم و غنی و خوشمزه درست کرده‌ایم که سرشار از مواد مغذی است و چند جایگزین درست کرده‌ایم که هضم آن را آسان‌تر و کالری کمتری دارد.

    طرز تهیه سوپ خامه ای کلم بروکلی

    درست کردن سوپ خامه ای علم موشک نیست، اما در واقع یکی از ساده ترین غذاهایی است که می توانید در آشپزخانه خود درست کنید. این سوپ کرم کلم بروکلی سالم نیز از این قاعده مستثنی نیست.از آنجایی که ما دستور اصلی را کمی تغییر دادیم تا این سوپ خامه ای مغذی تر شود و در عین حال کالری نیز کاهش یابد، ساخت آن تنها به 3 مرحله ساده نیاز دارد:1. مواد خود را آماده کنید:

    سبزیجات خود را بشویید و خرد کنید و پنیر را رنده کنید.2. تمام سبزیجات به جز کلم بروکلی را در یک قابلمه سوپ بزرگ اضافه کنید. روی آن را با آب یا سوپ سبزیجات بپوشانید و بگذارید تا بجوشد. بجوشانید تا نرم شود. کلم بروکلی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.3. پنیر و ماست را اضافه کنید و همه چیز را با استفاده از همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.

    طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

    چگونه خامه سوپ کلم بروکلی را غلیظ کنیم

    سوپ های خامه ای را می توان به راحتی با استفاده از نشاسته هایی مانند سیب زمینی یا نشاسته ذرت غلیظ کرد. ما می‌خواهیم از این موارد دوری کنیم زیرا در حال پختن یک جایگزین سالم‌تر هستیم، بنابراین برای غلیظ شدن مایع صرفاً به مقدار زیادی سبزیجات تکیه می‌کنیم. اگر نمی‌دانید که خامه سوپ را غلیظ می‌کند، در واقع به جای غلیظ کردن آن، بافتی مخملی به آن می‌دهد.

    استفاده از ماست به جای خامه در سوپ

    اگر می‌خواهید با کم کردن کالری و کاهش فشاری که چربی‌ها به کبدتان وارد می‌کنند، سوپ سبک‌تری درست کنید، به جای آن از ماست ساده یا حتی غلیظ‌تر یونانی در دستور پخت‌هایی که به خامه نیاز دارند، استفاده کنید.

    ماست طعم تند می دهد، اما دوز خوبی از پروبیوتیک ها است و چربی کمتری دارد. فقط یادتان باشد که باید ماست را درست قبل از سرو اضافه کنید، زیرا با دم کشیدن آن، سوپ خامه ای دولا می شود.

    طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

    طرز تهیه سوپ خامه ای سالم از کلم بروکلی

    در حالی که همه از یک کاسه سوپ غلیظ و چرب لذت می برند، تهیه یک جایگزین سالم تر چیزی است که باید در نظر بگیرید، به خصوص اگر می خواهید کالری را کاهش دهید یا تولید هورمون خود را متعادل کنید. با چند تغییر ساده، تقریباً همان نتیجه را خواهید گرفت که همه را خوشحال می کند!

    سبزی بیشتری اضافه کنید. جعفری تازه، سبزی چغندر یا اسفناج یخ زده را امتحان کنید. همه آنها از عملکرد کبد شما حمایت می کنند و ارزش غذایی سوپ خامه ای شما را با کلسیم، فیبر و ویتامین ها غنی می کنند و از سم زدایی طبیعی حمایت می کنند.

    کالری را کاهش دهید. این کار را به راحتی می توانید با جایگزین کردن خامه با ماست و با کاهش مقدار پنیر انجام دهید.

    کلم بروکلی خود را نجوشانید این کار را با اضافه کردن کلم بروکلی به قابلمه سوپ درست چند دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت انجام دهید. جوشاندن بیش از حد بیشتر مواد مغذی گرانبهای آن را از بین می برد – فقط با مشاهده محو شدن رنگ سبز روشن آن می توانید متوجه شوید.

    آیا می خواهید کرم سوپ کلم بروکلی خود را وگان کنید؟ از پنیر غیر لبنی و ماست گیاهی استفاده کنید.

    طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

    طرز سرو سوپ خامه ای بروکلی

    می توانید سوپ بروکلی خود را گرم و تازه میل کنید یا می توانید آن را برای بعداً فریز کنید. اگر قصد دارید آن را منجمد کنید، از ماست صرفنظر کنید و فقط پس از گرم کردن و یخ زدایی آن را اضافه کنید.

    به یاد داشته باشید که گرم کردن چندباره غذا باعث از بین رفتن مواد مغذی می شود و گاهی اوقات ما کالری خالی می خوریم. بنابراین سوپ خنک شده را در کیسه های Ziplock جداگانه فریز کنید و فقط به اندازه مورد نیاز خود گرم کنید.

    سوپ کرم کلم بروکلی – یک نسخه سالم تر

    این سوپ کرم کلم بروکلی سرشار از کلم بروکلی و سبزیجات است و به جای خامه با ماست درست شده است، این سوپ کرم کلم بروکلی یک غذای گرم و آرامش بخش است که می خواهید بارها و بارها درست کنید و از آن لذت ببرید.

    مواد مورد نیاز

    • کلم بروکلی 1 سر، بزرگ (به گلچه های کوچک بریده شده)
    • 2 عدد هویج، خرد شده
    • پیاز زرد 1 عدد خرد شده
    • 2 حبه سیر، خرد شده
    • 1 فنجان اسفناج منجمد، یخ زدایی شده
    • 1 دسته بزرگ جعفری تازه، خرد شده
    • 2 ساقه کرفس خرد شده
    • 3 قاشق غذاخوری ماست ساده
    • 1/3 فنجان پنیر رنده شده (چدار یا موزارلا)
    • 3 فنجان آب سبزیجات
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • فلفل سیاه تازه آسیاب شده

    دستور العمل

    • هویج، پیاز زرد، اسفناج، ساقه کرفس و سیر را در یک قابلمه سوپ متوسط بریزید و با آب سبزیجات بپوشانید.
    • روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، سپس به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
    • کلم بروکلی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
    • پنیر و جعفری را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    • از همزن دستی استفاده کنید تا همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا کرم رنگ شود.
    • ماست را اضافه کنید تا مخلوط شود.
    • در ظرف های سرو تقسیم کرده و گرم سرو کنید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author