• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان مغزدار به روش اسان در خانه

    طرز تهیه نان مغزدار
    طرز تهیه نان مغزدار

    طرز تهیه نان مغزدار:

    مواد خمیر:

    • دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده‌ها برای رومال)
    • یک قاشق غذاخوری شکر (20گرم)
    • یک قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری(10گرم)
    • یک لیوان شیر ولرم (200 میلی)
    • 4 لیوان آرد (480 گرم)
    • یک قاشق مرباخوری نمک( 8 گرم)
    • 70 گرم کره نرم شده

    مواد میانی:

    • 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
    • 200 گرم گوشت چرخ‌کرده
    • یک عدد پیاز
    • دو عدد فلفل سبز
    • یک عدد گوجه فرنگی
    • دو حبه سیر
    • نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز
    • برای روی نان:
    • زرده تخم مرغ باضافه یک قاشق شیر
    • کنجد سیاه‌ دانه جعفری

    طرز تهیه نان مغزدار:

    برای تهیه خمیر تخم مرغ شکر شیر خمیر مایه را مخلوط می کنیم آرد و نمک را هم اضافه کرده و وقتی خمیر کمی جمع شد کره را مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. روی خمیر را پوشانده و 40 دقیقه استراحت می دهیم.
    پیاز و سیر و فلفل را خرد می کنیم و با روغن مایع کمی تفت می دهیم. کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم پوست گوجه فرنگی را گرفته و خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم . نمک و ادویه را هم اضافه کرده و تا کشیده شدن آب گوجه خوب تفت می دهیم.


    خمیر را دو قسمت کرده و هر کدام را به اندازه قالب باز می کنیم قالب را با کره چرب می کنیم . یکی از خمیر ها را داخل تابه انداخته و مواد گوشتی را رویش می ریزیم و با خمیر ذگدیگر روی مواد گوشتی را پوشانده و کناره ها را محکم می کنیم و شکل می دهیم. رومال زده و روی نان کنجد سیاه‌دانه و جعفری پاشیده و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان می پزیم.
    نوش جان

    About The Author