• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ ترش گیلانی : طرز تهیه و دستور پخت با روش آسان در خانه

    مرغ ترش گیلانی

    طرز تهیه مرغ ترش گیلانی:

    طرز تهیه مرغ ترش گیلانی:

    یدونه پیاز رو نگینی خردمیکنم و تفت میدم. بهش چند تکه مرغ اضافه میکنم و خوب تفت میدم. همراه با نمک و زرد چوبه و فلفل و سیر له شده و خوب تفت میدیم. یک و نیم‌ پیمونه لپه خیس خرده رو هم بهش اضافه میکنم و تفت میدم . در آخر هم سبزی مرغ ترش (جعفری، تره، گشنیز، اسفناج، برگ سیروکمی نعنا ، چوچاق و خالیواش) سرخ شده رو اضافه میکنم و خوب تفت میدم . آب جوش اضافه میکنم و میذارم تا یک ساعت بپزه. در آخر هم یک استکان آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی رو اضافه میکنم .این خورشت هر چی ترش تر خوشمزه تر

    ۱۰ دقیقه آخر دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه هم میزنم و به خورشت اضافه میکنم و میذاریم تخم مرغ بسته بشه و بعد خورشت رو هم میرنیم تا تخم مرغ خرد بشه .

    مرغ ترش گیلانی

    About The Author