• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ماهی پنیری + نکات کلیدی

    طرز تهیه ماهی پنیری
    طرز تهیه ماهی پنیری

    طرز تهیه ماهی پوسته پنیری:

    مواد مورد نیاز:

    • یک کیلوگرم فیله ماهی
    • چهار عدد تخم مرغ
    • دویست گرم پنیر
    • یک عدد لیمو
    • صد و پنجاه گرم آرد
    • جعفری
    • مقدار کمی ادویه ماهی

    طرز تهیه ماهی پنیری

    ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
    تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید.
    فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید.
    فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
    غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید.

    غذای شما اماده است!

    About The Author