• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقالی پلو با گوشت : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان

    طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

    اموزش اشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با گوشت خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • – برنج ایرانی چهار پیمانه
    • – باقالی دو پیمانه
    • – شوید خشک پنج قاشق غذاخوری
    • – کره ۱۰۰گرم
    • – دارچین یک ونیم قاشق چایخوری
    • – نمک و روغن به میزان کافی
    • – گوشت بدون استخوان ۸۰۰ گرم
    • – پیاز دوعدد
    • – رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
    • – آبلیمو ترش دو قاشق غذاخوری
    • – فلفل سیاه مقداری
    • – سیر دوحبه

    دستور پخت و طرز تهیه باقالی پلو با گوشت :

    برای تهیه باقالی پلو مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب ولرم و مقداری نمک می خیسانید. در ادامه باقالی را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزید و روی حرارت متوسط قرار می دهید.
    پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، روی آب کمی کف می کند که باید کف را بگیرید و دور بریزید. حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می دهید باقالی ها بجوشند،بعد آبکشی می کنید.


    یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنید پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنید.
    حالا برنج را به همراه باقالی نیم پز شده به آب جوش اضافه می کنید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزند، آنها را آبکشی می کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهید.


    مقداری نمک داخل قابلمه می ریزید و به دلخواه برای ته دیگ باقالی پلو از سیب زمینی یا نان لواش استفاده می کنید، سپس روی ته دیگ را با مخلوط باقالا و برنج به طور کامل می پوشانید.
    حالا مقداری شوید و دارچین روی برنج و باقالی می ریزید، در ادامه مخلوط برنج و باقالی را به همراه شوید و دارچین به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزید تا مواد تمام شوند، سپس کره را روی برنج پخش می کنید.


    حالا درب قابلمه میبندید و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنید تا داخل قابلمه بخار جمع شود، سپس حرارت را کم می کنید و اجازه می دهید باقالی پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. برای تهیه گوشت مخصوص باقالی پلو ابتدا گوشت را به خوبی می شویید و خشک می کنید، سپس به صورت دلخواه خرد می کنید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهید و کمی روغن اضافه می کنید.


    گوشت های خردشده را به تابه اضافه می کنید و به خوبی تفت می دهید تا کاملا سرخ شوند.
    بعد ان ها را از تابه خارج می کنید پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنید تفت می دهید. سیر رنده شده را به همراه کمی زردچوبه به تابه اضافه می کنید. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی اضافه کنید. و۳ لیوان آب اضافه کنید تا ۲ ساعت بپزند و در ۳۰ دقیقه پایانی اب لیمو ترش و نمک اضافه کنید. در اخر ب همراه باقالی پلو را سرو میکنید.

    طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

    About The Author