کباب تابه ای

کباب تابه ای با سس گوجه

آموزش آشپزی غذای ایرانی
طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه

طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه:

مواد مورد نیاز:

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • زردچوبه
  • زنجبیل
  • کاری
  • پودر سیر
  • زعفران دم کرده
  • ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۲ قاشق غذا خوری رب
  • ابغوره
  • سیب زمینی خلالی سرخ شده(دلخواه)

300گرم گوشت چرخ کرده + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + زنجبیل + کاری + پودرسیر و مقداری زعفرون رو به پیاز اضافه کردم . 3 ق غ جعفری خرد شده هم اضافه کرده و خوب ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از گوشت به اندازه یه نارنگی کوچیک برداشته و با کف دست گرد کرده و بعد پهنش کردم و داخل تابه چیدم.
روی حرارت ملایم گذاشتم، ابتدا کمی آب میندازه،
اجازه بدین آبش کامل خشک بشه و بعد مقداری روغن بهش اضافه کرده و دو طرف رو سرخ کنید و کنار بزارید.
5تا گوجه رو میکس کردم . داخل روغن کمی تفت دادم . اون آب پیازی که کنار گذاشته بودم رو بهش اضافه کرده و 2 قاشق هم رب زدم. بعد از اینکه ریز جوشید مقداری نمک و فلفل و دارچین و کاری زدم و کباب تابه ایی ها رو داخلش چیدم.
و مقداری آبغوره داخلش ریخته و در تابه رو گذاشتم حدود یک ربع با حرارت کم بپزه.
اگر دوست داشتین مقداری سیب زمینی خلالی سرخ کرده و در کنارش بزارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image