سالاد عدس مراکشی:
طرز تهیه سالاد عدس مراکشی:
به نظر من که اسمش سالاده، اما یه وعده غذای رژیمی کامله!
مواد مورد نیاز:
- عدس ۱ پیمانه
- هویج ۸ عدد
- کرفس ۳ ساقه
- پیاز ۱عدد کوچک
- نعناع تازه ۱ دسته کوچک
- کشمش بی دانه ۱/۳ پیمانه
- گردو یا مغز دانه آفتابگردان ۵۰ گرم (به دلخواه)
مواد لازم برای سس:
- آبلیموترش ۳ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون یا روغن سالاد دلخواه ۴ قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز تند ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
- عسل یا شکر ۱ قاشق چایخوری
- سیر له شده ۲ حبه
- پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
عدس را از چند ساعت قبل بخیسانید، سپس با مقداری آب و کمی نمک بپزید و وقتی دانهها نرم شد آبکش کنید.
هویج را پوست بگیرید و رنده درشت کنید.
کرفس و پیاز را به صورت حلقههایی نازک خرد کنید.
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و زیر و رو کنید تا مخلوط شود.
در کاسه دیگری تمام مواد سس را با هم ترکیب کنید و روی سالاد بریزید و با قاشق خوب زیر و رو کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.
نوش جان