آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی:
آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی:
فصل نخودفرنگیه… هم یاد بگیریم چجوری فریزشون کنیم… بعدش هم چندتا غذا بپزیم!
برای فریز کردن نخودفرنگی، نکته اساسی حفظ بافت نخودهاست!
نخودها در طول سال در فریز، آب میان سلولی رو بر اثر سرمای مداوم از دست میدن و دچار سوختگی فریزی میشن! شاید متوجه شده باشین حدود سه الی چهار بعد از فریز شدن، خصوصا پوست روی دانه خیلی سفت میشه و دیگه مثل قبل لطیف نیست! اما چاره چیه؟ بلانچ!
بلانچ کردن با دادن شوک حرارتی ، طول عمر و البته رنگ زیبایی به نخودفرنگیهای فریزری میبخشد و باعث میشه کیفیت پخت همیشه یکسان بمونه!
روش بلانچ کردن:
برای بلانچ کردن نخود فرنگی، یک قابلمه بزرگ را از آب (بدون نمک) پر کنید و بگذارید روی حرارت زیاد به جوش بیاید.
نخودفرنگیهای از غلاف خارج شده را داخل آب در حال جوش بریزید؛ (در این لحظه به دلیل کم شدن حرارت آب از جوش میافتد)، صبر کنید تا آب مجددا شروع به جوشیدن کند.
ظرف دیگری را با آب سرد و ترجیحا قطعات یخ آماده بگذارید.
بلافاصله بعد از به جوش آمدن مجدد آب، نخودفرنگیها را آبکش کنید و فورا درون آب سرد بریزید تا روند پخت متوقف شده و رنگ درخشان نخود فرنگیها ظاهر شود.
نخود فرنگیها را بعد از خنک شدن کامل آبکش کنید و وقتی آب اضافی آن خارج شد ، در کیسههای فریز بستهبندی و درون فریزر برای باقی سال نگهداری کنید.
فراموش نکنید که هوای داخل کیسه را تا حد ممکن خالی کنید.