• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه استیک با سس سفید ( شاتوبریان ) + نکات کلیدی

    طرز تهیه استیک

    دستور پخت و طرز تهیه استیک:

    طرز تهیه استیک ( شاتوبریان ):

    مواد لازم برای 6 نفر:

    • گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو
    • سس سفید 2 پیمانه
    • پیاز خام متوسط 1 عدد
    • قارچ اسلایس 250 گرم
    • روغن زیتون 50 گرم
    • نمک و فلفل به میزان لازم.

    گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .
    پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم . و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .


    سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .
    قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .
    قارچ ها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچ ها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس خلال تزئین میکنیم . .


    سس سفید
    مواد لازم
    کره 20 گرم
    شیر سرد 1 پیمانه
    آردسفید 1 قاشق غذاخوری
    عصاره گوشت گالینابلانکا 2 عدد
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    خامه صبحانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری


    دستور تهیه سس
    آرد را با كره تفت میدهیم ، عصاره گوشت را در شير حل کرده و به سس اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا به غلظت برسد و سپس خامه را به همراه نمك و فلفل سياه را اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم
    نکته …. به دلیل استفاده از عصاره گوشت که شور میباشد ، در مصرف نمک ، دقت بیشتری کنید.
    نکته ….. میتوانید گوشت گوسفند را جایگزین فیله گوساله کنید .
    نکته …. میتوانید به جای عصاره گوشت 1 لیوان آب گوشت اضافه کنید.

    طرز تهیه استیک

    About The Author