طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین در خانه:
يه شيريني عالي و خوشمزه است كه توي دهن اب ميشه. براي عيد گزينه عاليه حتما امتحانش كنين مطمعن باشين پشيمون نميشيد
خوب حالا طرز تهيش:
- ارد سفيد ٥٠٠ گرم
- روغن جامد ٢٥٠ گرم
- پودر قند ٢٥٠ گرم
- بكينگ پودر ١ ق م
- پودر هل ١ ق م
طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین :
ابتدا روغن جامد و پودر هل را با دست مالش ميدهيم تا يكدست شود بعد پودر قند رو افزوده مخلوط ميكنيم سپس ارد رو كم كم اضافه كرده وخوب ورز ميدهيم.
خمير اماده ده رو ٤ ساعت توي محيط اشپزخونه استراحت ميديم بعد كمي ورز داده و به اندازه فندق از خمير برداشته و در دستمون گرد ميكنيم در سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم ميزاريم و روش رو تخم خرفه يا پودر پسته ريخته ميزاريم توي فر گرم شده با حرارت ١٨٠ براي ١٥ دقيقه طبقه ي وسط.
ميتونيم اين شيريني رو ا اضافه كردن پودر كاكائو يا زعفران به صورت چند رنگ درست كنيم