طرز تهیه و رسپی کیک کرم کارامل:
سلام سلام حالتون چطوره؟
اميدوارم خال دل همتون خوب باشه و حسابی سر كيف باشين
تنتون سالم باشه و دلتون پر از شادی های بی وقفه
اين كيک فوق العاده خوش عطره و البته خوش طعم
هر كسی طعم كارامل و تافی های قديمو دوست داشته باشه عاشق اين كيک ميشه
- آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۳ پیمانه
- پودر کرم کارامل ۱ بسته
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل کمی
رسپی کیک کرم کارامل:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل و پودر کرم کارامل رو به مدت ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید.
روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید و بعد شیر رو افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و در سه مرحله به ملات کیکتون اضافه کنید و فولد کنید.
مواد رو در قالب چرب شده ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ برای ۴۰ دقیقه بپزید.
بعد از خنک شدن از سس کاراملتون که توی هایلایت ها آموزشش هست بریزید روش و سروش کنید
من روی کاراملم کمی گردو هم ریختم
درست کنید و ازش لذت ببرید