• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک کرم کارامل : طرز تهیه و نکات کلیدی

    رسپی کیک کرم کارامل

    طرز تهیه و رسپی کیک کرم کارامل:

    سلام سلام حالتون چطوره؟
    اميدوارم خال دل همتون خوب باشه و حسابی سر كيف باشين
    تنتون سالم باشه و دلتون پر از شادی های بی وقفه
    اين كيک فوق العاده خوش عطره و البته خوش طعم
    هر كسی طعم كارامل و تافی های قديمو دوست داشته باشه عاشق اين كيک ميشه

    • آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شیر ۱/۲ پیمانه
    • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
    • پودر کرم کارامل ۱ بسته
    • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
    • وانیل کمی

    رسپی کیک کرم کارامل:

    تخم مرغ ها و شکر و وانیل و پودر کرم کارامل رو به مدت ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید.
    روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید و بعد شیر رو افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید.
    آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و در سه مرحله به ملات کیکتون اضافه کنید و فولد کنید.
    مواد رو در قالب چرب شده ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ برای ۴۰ دقیقه بپزید.


    بعد از خنک شدن از سس کاراملتون که توی هایلایت ها آموزشش هست بریزید روش و سروش کنید
    من روی کاراملم کمی گردو هم ریختم
    درست کنید و ازش لذت ببرید

    رسپی کیک کرم کارامل

    About The Author