طرز تهیه نان گردویی:
مواد لازم:
- یک لیوان آب
- یک لیوان شیر
- یک استکان روغن مایع
- یک عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال )
- یک پاکت خمیر مایه خشک ( 10 گرم یا یک قاشق غذاخوری)
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- 5/5 لیوان آرد بعد از لیوان پنجم با کنترل اضافه کنید.
برای داخل خمیر:
- سه قاشق کره
- یک استکان روغن مایع
- دو لیوان گردو
طرز تهیه نان گردویی:
داخل کاسه آب و شیر ولرم را ریخته تمام مواد به جز آرد را اضافه می کنیم . آرد را به تدریج اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم .
بعد از استراحت خمیر را به 10 چانه تقسیم می کنیم . کره را آب کرده و با روغن مایع مخلوط می کنیم . هر چانه را تا جایی که می توانیم باز می کنیم . کره و روغن می مالیم و گردو می پاشیم و چانه بعدی را باز کرده و روی اولی قرار می دهیم و باز کره و روغن زده و گردو می ریزیم و همین طور تا آخرین چانه ادامه می دهیم.
خمیر را به عرض 3سانت برش می دهیم و مانند فیلم تاب داده و در سینی فر که کاغذ روغنی اندخته ایم می چینیم و دوباره 10دقیقه استراحت می دهیم و با زرده تخم مرغ رو مال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان