دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی گوشت:
مواد لازم:
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- ماست ۱/۲ لیوان
- شیر ۱/۲ لیوان
- نمک مقداری
- مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری+ ۱/۴ لیوان آب ولرم+ ۱ قاشق چایخوری شکر
- آرد ۴ تا ۵ پیمانه متغیره
- پودر سیر و آویشن مقداری
طرز تهیه پیراشکی گوشت :
خوب ابتدا مایه خمیر و اب ولرم و شکر رو با هم میریزیم توی ظرف درش رو میزاریم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
حالا ماست و شیر و روغن و تخم مرغ و نمک و ادویه هارو به همراه مایه خمیر عمل اومده توی ظرف با همزن دستی مخلوط میکنیم
و بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم.
انقدر باید ارد بهش بزنید تا فقط چسبندگیش از بین بره و نهایتا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشین.
دقت کنین که اگه زیاد آرد به خورد خمیر بدین خمیرتون سفت و گلوگیر میشه، مقداری از چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین میره فقط به ورز صحیح و اصولی بستگی داره.
من از میکسر استفاده کردم و ۱۵ دقیقه ورزش دادم.
بعد داخل کاسه چرب شده بزارید و روش رو سلفون بکشید و اجازه بدین ۱ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
برای مواد میانی پیراشکی من از مایه ماکارانی استفاده کردم که توش قارچ و جعفری هم زدم و البته پنیر پیتزا و کمی فلفل قرمز
از خمیر به اندازه گردو بردارید با وردنه پهنش کنید و از ملات گوشتی یه قاشق بریزید داخلش و ببندین پیراشکیتون رو.
لبه های خمیر رو میتونید با کمی اب تر کنید تا بهتر بهم بچسبه و بعد با چنگال فشار بدین تا حسابی مهر و موم بشه
حالا میتونید توی روغن داغ شناور سرخشون کنین و مطمعن باشین خوشمزه ترین پیراشکی گوشت دنیا رو درست کردین