دستور پخت و طرز تهیه کبه برنج:
طرز تهیه کبه برنج:
مواد لازم:
- برنج ۲ پیمانه
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- نمک، زرد چوبه ، فلفل و ادویه به مقدار لازم
- جعفری و گشنیز خرد شده ۳ ق غ
روش تهیه:
ابتدا برنج رو به صورت کته بپزید اما شفته ، یک ق غ زعفرون بهش بزنید هم خوشرنگ میشه هم خوش طعم، بعد از پخت ، با گوشت کوب لهش کنید و با دست خوب ورز بدید برنج رو تا به صورت خمیر بشه، پیاز رو نگینی سرخ کنید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید، رنگش که عوض شد ادویه و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید ، گشنیز و جعفری رو اضافه کنید .
در صورت تمایل گردو و زرشک هم میتونید اضافه کنید ، گوشت که خوب سرخ شد ، ظرف رو از روی حرارت بردارید ، یه کاسه آب کنارتون باشه، به اندازه یه نارنگی از برنج رو بردارید و پهنش کنید و از مواد میانی بریزید داخلش و از دو طرف ببندید ، اگه به دستتون میچسبید دستتون رو نم دار کنید، نیم ساعت بزارید یخچال و یه ظرف ته گود برای سرخ کردن انتخاب کنید و روغن فراوون سرخ کنید .
نوش جان