• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    جوجه کباب لاری : طرز تهیه جوجه با روش آسان و حرفه ای

    جوجه کباب لاری

    اموزش اشپزی و طرز تهیه جوجه کباب لاری با روش اسان:

    وقتی همسر جان فقط غذاهای رژیمی و بدون روغن و سالم درخواست میکنه منم براش یه همچین کبابی آماده میکنم البته برنجم بعد از مدت ها پختم و گرنه ما رو تحریم نون و برنجم کرده. بچه ها این کباب روی ذغال خیلی خوشمزه تره ولی من چون در دسترسم نبود به سیخ چوبی زدم و داخل تابه رژیمی با یه قاشق روغن زیتون گریل کردم خیلی م خوشمزه شد.

    مواد مورد نیاز:

    • مرغ متوسط 1 عدد
    • ماست پر چرب یک و نیم پیمانه
    • تخم گشنیز1 ق غ
    • زعفران آب زده 1 ق غ
    • پیاز متوسط 2 عدد
    • فلفل پاپریکا1 ق غ
    • لیمو ترش تازه 2 عدد
    • روغن زیتون یا روغن مایع نصف پیمانه
    • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

    دستور پخت جوجه کباب لاری:

    مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید. کنار بگذارید تا آب آن برود. تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید. لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید. پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید. ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند .

    فلفل قرمز، فلفل پاپریکا، نمک را نیز به مواد بیفزایید. تخم گشنیز ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید. در آخر روغن و زعفران آب کده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند. اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید. یا جوجه را ساده بخوابانید.) در ظرف را بسته و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود. قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها نمک آن را چشیده و جوجه ها را به سیخ بکشید.

    کباب کردن:

    توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند. پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید. به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید. مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.. برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. بعد از 15 دقیقه که کباب ها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید و کمی حرارت دهید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و سرو نمایید.

    جوجه کباب لاری

    About The Author