دستور پخت ماهی شکم پر جنوبی :
طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی
مواد مورد نیاز:
- ماهی به تعداد لازم ( الان از ماهی کخو که گوشت لذیذ و سفیدی داره استفاده شده)
- سبزی ماهی ( گشنیز و یک مقدار شنبلیله) یک کیلو خرد شده
- سیر یک بوته رنده شده و له شده
- اب تمبر هندی یک لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- فلفل قرمز تند به مقدار لازم
ماهی رو نمک و سیر بزنید بزارید یک ساعت استراحت کنه، سبزی ماهی رو خوب سرخ کنید مثل سبزی قورمه سبزی ، پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید طلایی که شد ، سبزی سرخ شده رو اضافه کنید بعد سیر رو اضافه کنید بوی عطرش بلند شد ادویه ها و نمک رو اضافه کنید، خوب تفت بدید اخر کار اب تمبر رو اضافه کنید و اجازه بدید جابیوفته و غلیظ بشه و اب نباید داشته باشه ، سبزی ماهی رو یا بریزید توی شکم ماهی و با نخ شکم ماهی رو ببندید یا اینکه ماهی رو جداگانه سرخ کنید و حشو رو بزارید کناره ماهی موقع سرو .
نوش جان