• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی خورشت لوبیا سبز : طرز تهیه خوش سنتی و خوشمزه

    رسپی خورشت لوبیا سبز

    طرز تهیه و رسپی خورشت لوبیا سبز:

    مواد لازم:

    • گوشت 400 گرم
    • لوبیا سبز 300 گرم
    • گوجه فرنگی 2 عدد 
    • پیاز 1 عدد
    • سیر 2 حبه 
    • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    • گردلیمو یا آبلیمو، به مقدار لازم
    • سیب زمینی هم بدلخواه

    رسپی خورشت لوبیا سبز:

    ابتدا پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها رو رنده کرده و اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
    تفت دادن رو ادامه می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند سپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.
    پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.


    پس از 1 ساعت که گوشت کمی نرم شد رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه می کنیم.
    لوبیا سبز تمیز و شسته شده رو به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی برش می زنیم ۱۵دقیقه بخارپز می کنیم سپس لوبیاسبز ها رو با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا فقط کمی سرخ شوند.
    وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته و روغن بندازه (40 دقیقه کافیه).
    آخرای پخت گردلیمو رو هم اضافه می کنیم.
    سپس به همراه برنج سرو می کنیم.

    نکات:


    _میتونید مقدار گوشت و لوبیای خورش رو کم و زیاد کنید.
    – استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ایه
    – اضافه کردن 2-3 عدد لیمو عمانی طعم بهتری به خورش لوبیا میدهد.
    _میتونید بجای گوجه از هویج استفاده کنید.

    رسپی خورشت لوبیا سبز

    About The Author