طرز تهیه ناگت مرغ:
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت مرغ
- نصف استکان آرد
- یک حبه سیر
- نمک
- فلفل سیاه
- آویشن
- فلفل قرمز
برای آغشته کردن:
- آرد
- تخم مرغ
- پودر سوخاری
طرز تهیه ناگت مرغ:
گوشت مرغ را خرد کرده و داخل غذا ساز یا چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.
آرد و سیر و تمام ادویجات را بنا به ذائقه خودتان مخلوط کنید.
دست خود را خیس کنید و به اندازه کمی بزرگتر از گردو از مواد برداشته و شکل دهید وقتی همه مواد را سکل دادید ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.
نوش جان