• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر زرد آلو : طرز تهیه دسر زردآلویی خوشمزه و آسون تو خونه

    دسر زرد آلو

    آموزش درست کردن دسر زرد آلو:

    • زردآلوی کمپوتی: چند عدد که در یک لیوان جا شود
    • پوره زردآلو: دو قاشق مرباخوری
    • پودر ژلاتین: یک قاشق چایخوری
    • شکر: دو قاشق سوپخوری
    • آب لیموترش: یک قاشق مرباخوری
    • خامه ساده یا ماست سفت: یک سوم لیوان (اگر از خامه استفاده می‌کنید نیازی به زدن یا شیرین کردن آن نیست)
    • آب کمپوت زردآلو: سه قاشق سوپخوری
    • آب نوشیدنی: سه قاشق سوپخوری
    • کرم کاستارد: یک لیوان سرخالی

    طرز تهیه دسر زرد آلو :

    زردآلوهای کمپوت شده را در بریزید تا آب کمپوت جدا شود.

    سه قاشق سوپخوری از آب کمپوت را همراه با شکر مخلوط کنید و سپس با زردآلو‌ها در مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا به صوت پوره درآید.

    پوره به دست آمده را با کرم کاستارد مخلوط کنید و آن را با قاشق هم بزنید، ژلاتین را در سه قاشق سوپخوری آب سرد بریزید و روی کتری بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم بخار آب بخوبی نرم و روان شود.

    آن‌گاه ژلاتین حل شده را به مواد مذکور اضافه کنید.

    آب لیموترش، ماست یا خامه را به مواد اضافه کنید و همه را کاملا هم بزنید.

    مواد را در قالب مخصوصی که از قبل مقداری چرب کرده‌اید بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

    دسر زرد آلو

    About The Author