• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بورک اسفناج و پنیر : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون با اسفناج

    بورک اسفناج و پنیر

    دستور پخت بورک اسفناج و پنیر:

    مواد مورد نیاز:

    • پنیر سفید ٢٥٠ گرم
    • پنیر لبنه ٢٥٠ گرم
    • اسفناج ٣٠٠ گرم
    • تخم مرغ ١ عدد
    • پیازچه تازه ٣ ساقه
    • آرد سوخاری ٨٠ گرم
    • خمیر یوفکا ١٠ ورق
    • نمک، فلفل سیاه
    • نصف لیوان روغن آفتاب گردان

    طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر :

    پنیر سفید را بوسیله چنگال خرد کنید به آن پنیر لبنه، و اسفناج، پیازچه خرد شده را افزوده کمی نمک و فلفل اضافه کرده خوب مخلوط کنید.


    به تخم مرغ نصف آرد سوخاری را افزوده با مواد پنیری مخلوط کنید. ظرفی با اندازه بیست در سی را چرب کنید. پنج ورق یوفکای اول را بعد از چرب کردن هر ورق در ظرف پهن کرده روی هم بچینید. روی طبقه پنجم آرد سوخاری باقی مانده را بپاشید تمام پنیر و اسفناج را روی خمیر و پودر سوخاری بریزید. خوب پهن کنید تا مواد بر روی لواش یکدست شود. پنج ورق یوفکای باقی مانده را نیز چرب کرده روی هم بچینید. روی آخرین یوفکا باقی مانده روغن مایع را ریخته بوسیله چاقوی تیزی به شکل مربع ببرید.


    ظرف را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت چهل دقیقه قرار دهید تا سطح بورک اسفناج تان طلایی شود. بورک را گرم سرو کنید.
    نوش جان

    بورک اسفناج و پنیر

    About The Author