• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت مرغ تنوری : طرز تهیه مرغ تنوری خوشمزه و آسون تو خونه

    دستور پخت مرغ تنوری

    طرز تهیه و دستور پخت مرغ تنوری خوشمزه :

    مواد لازم

    • ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد
    • ماست: دو سوم پیمانه
    • سیر خرد شده: یک و نیم ق چ
    • ادویه چیلی: ۱ ق چ
    • گشنیز خرد شده: ۲ ق چ
    • زیره نرم کوبیده: ۲ ق چ
    • نمک: ۲ ق چ
    • آب: دو سوم لیوان
    • روغن: دو سوم پیمانه
    • زعفران: مقداری
    • برگ‌های کاهو، حلقه‌های پیاز، گوجه فرنگی و حلقه‌های لیمو برای تزیین

    دستور پخت مرغ تنوری :

    روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسه‌ای بریزید، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.

    مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

    در کاسه‌ای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست می‌ریزیم و تکه‌های مرغ را خوب در آن می‌غلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار می‌گذاریم.

    تکه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار دهید و روی آن را با برس روغن می‌مالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه می‌پزیم.

    گاهی مرغ را بر میگردانیم و با بقیه روغن چرب می‌کنیم. مرغ را روی پوششی از برگ‌های کاهو و با حلقه‌های پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم

    دستور پخت مرغ تنوری

    About The Author