• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پوآچا مربایی : دستور پخت نون پواچا مربایی سنتی و خوشمزه

    نان پوآچا مربایی

    دستور پخت نان پوآچا مربایی:

    سلام دوستان گلم. از نرمی و خوشمزگی این نون هرچی بگم کم گفتم. مواد میانی رو میتونید به سلیقه خودتون هرچه که دوست دارین بزارین :
    خرما، پنیر، نوتلا، شکلات…

    مواد لازم:

    • 1لیوان شیر ولرم ( لیوان دسته دار)
    • 1ق خمیر مایه خشک فوری
    • نمک نصف ق چ /شکر 2 ق غ
    • روغن مایع نصف لیوان /سفیده تخم مرغ 1عدد
    • آرد الک شده تقریبا 4 لیوان
    • مواد میانی : مربای غلیظ آلبالو
    • رومال : زرده +1ق شیر +1ق چ زعفران دم کشیده

    طرز تهیه نان پوآچا مربایی:

    درون ظرف بزرگی شیر +شکر + خمیر مایه را مخلوط میکنیم. بعد نمک + سفیده + روغن را اضافه و هم میزنیم. دو لیوان از آرد را یکجا اضافه و مخلوط میکنیم بقیه آرد را کم کم و کنترل شده اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود، با ورز دادن چسبندگی خمیر را میگیریم در ظرف را سلفون میکشیم و نیم ساعت استراحت میدیم. فر را روی درجه 170روشن میکنیم، پف خمیر را میگیریم و به اندازه پرتقال برداشته روی سطح کار به شکل بیضی باز میکنیم. مواد میانی را یک طرف خمیر قرار می‌دهیم و سمت دیگر را برش هایی ایجاد میکنیم و خمیر را رول میکنیم.

    و توی سینی فر که کاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم با فاصله قرار می‌دهیم، و رومال میزنیم و در فر به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم، اگه روی نون ها رنگ نگرفت چند دقیقه هم گریل را روشن میکنیم. 
    نکات :

    خمیر را خیلی نازک باز نکنید. ممکنه آرد کمتر و یا بیشتری مصرف بشه. ظرف آب توی فر فراموش نشه.

    نان پوآچا مربایی

    About The Author