دستور پخت نان بریوش پائیزی با روش آسان:
خوب ایشون یک نان لطیف فرانسوی بید، که بینهایت خوش بافت و خوشمزه ست، من این مدل مغزدارش و براتون انتخاب کردم چون بسی جذابتر و دلبرتر تشریف
دارن
البته قطعا میتونیم بدون مواد میانی، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و مثل شیرمال ببافیم، ولی بهتون توصیه میکنم دستکم یکبار این مدلی و درست کنین
مواد لازم برای نان بریوش پائیزی:
- آرد ۳۵۰ گرم
- شیر ۱۴۰ گرم
- خمیر مایه ۷ گرم (اگر تازه استفاده میکنین ۱۴ گرم)
- شکر ۲۰ گرم
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- وانیل شکری ۸ گرم (اگر مایع استفاده میکنین ۴ گرم)
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- کره ی همدمای محیط ۸۰ گرم
طرز تهیه نان بریوش پائیزی:
شیر گرم+ شکر+خمیر مایه را مخلوط میکنیم، یکربع زمان میدیم، آرد را داخل کاسه ی همزن ریخته،نمک و زرده ها و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، همزن را روشن میکنیم، زرده ها و وانیل را هم اضافه میکنیم، کمی که مواد باهم مخلوط شدن، تکه های کره را هم اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ورز میدیم،تمام مراحل و میتونین با دست انجام بدین، خمیرتون که مثل توی فیلم لطیف و خوش بافت شد، داخل ظرف مناسب گذاشته روی آنرا سلفون بکشین و یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت بدین.
مواد میانی:
- مربای زردآلو یا پرتقال
- گردوی خرد شده
- سیب یک عدد
بعد با وردنه صاف کنین( نسبتا نازک) با کاتر دایره برش بزنین، روی هر دایره را مربای پرتقال یا زردآلو بمالین،کمی پودر گردو ، لبه های ۴ دایره را به هم چسبانده و لوله کنین، از وسط برش بزنین و هر گل را با کمی فاصله داخل قالب مورد نظر قرار بدین( کاغذ روغنی بیاندازین )
حالا یک سیب را با پوست برش بزنین و خیلی نازک ورقه ای کنین و لابه لای گلبرگها قرار بدین،برای رومال از یک زرده و یک قاشق شیر استفاده کنین، یکساعت دیگه استراحت و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی نیم ساعت( روی نان طلایی شود،بدون گریل) نوش جونتون