نان بریوش پائیزی – دستور پخت نان بریوش خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی نان

دستور پخت نان بریوش پائیزی با روش آسان:

نان بریوش پائیزی

خوب ایشون یک نان لطیف فرانسوی بید، که بینهایت خوش بافت و خوشمزه ست، من این مدل مغزدارش و براتون انتخاب کردم چون بسی جذابتر و دلبرتر تشریف
دارن
البته قطعا میتونیم بدون مواد میانی، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و مثل شیرمال ببافیم، ولی بهتون توصیه میکنم دستکم یکبار این مدلی و درست کنین

مواد لازم برای نان بریوش پائیزی:

  • آرد ۳۵۰ گرم
  • شیر ۱۴۰ گرم
  • خمیر مایه ۷ گرم( اگر تازه استفاده میکنین ۱۴ گرم)
  • شکر ۲۰ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • وانیل شکری ۸ گرم( اگر مایع استفاده میکنین ۴ گرم)
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ی همدمای محیط ۸۰ گرم

طرز تهیه نان بریوش پائیزی:

شیر گرم+ شکر+خمیر مایه را مخلوط می‌کنیم، یکربع زمان میدیم، آرد را داخل کاسه ی همزن ریخته،نمک و زرده ها و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، همزن را روشن میکنیم، زرده ها و وانیل را هم اضافه میکنیم، کمی که مواد باهم مخلوط شدن، تکه های کره را هم اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ورز میدیم،تمام مراحل و میتونین با دست انجام بدین، خمیرتون که مثل توی فیلم لطیف و خوش بافت شد، داخل ظرف مناسب گذاشته روی آنرا سلفون بکشین و یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت بدین.

مواد میانی:

  • مربای زردآلو یا پرتقال
  • گردوی خرد شده
  • سیب یک عدد

بعد با وردنه صاف کنین( نسبتا نازک) با کاتر دایره برش بزنین، روی هر دایره را مربای پرتقال یا زردآلو بمالین،کمی پودر گردو ، لبه های ۴ دایره را به هم چسبانده و لوله کنین، از وسط برش بزنین و هر گل را با کمی فاصله داخل قالب مورد نظر قرار بدین( کاغذ روغنی بیاندازین )
حالا یک سیب را با پوست برش بزنین و خیلی نازک ورقه ای کنین و لابه لای گلبرگها قرار بدین،برای رومال از یک زرده و یک قاشق شیر استفاده کنین، یکساعت دیگه استراحت و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی نیم ساعت( روی نان طلایی شود،بدون گریل) نوش جونتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image