• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک کافی کریمر : طرز تهیه کیک کافی شاپی با روش آسان

    کیک کافی کریمر

    رسپی کیک کافی کریمر آسان:

    بافتی نرم با روکش سس توفی (کافی کریمر همون پودر شیریه که با نسکافه مخلوط میکنن)

    • تخم مرغ ۵ عدد
    • شکر یک و نیم پیمانه
    • آرد دو پیمانه بعلاوه دو ق غ نشاسته ذرت
    • وانیل یک ق مرباخوری
    • کافی کریمر پنج ق غ
    • روغن یک پیمانه
    • آب گرم سه چهارم پیمانه
    • بکینگ پادر یک ق غ

    طرز تهیه کیک کافی کریمر مثل بیرون:

    پودر کافی کریمر رو در آب گرم حل میکنیم.

    تخم مرغارو با وانیل به مدت ۸ دقیقه با دور متوسط همزن میزنیم.
    بعد شکر میریزیم و حدود چهار دقیقه میزنیم
    بعد مخلوط کافی کریمر میریزیم دوباره یک دقیقه میزنیم بعد روغن میریزیم و دوباره میزنیم
    در آخر آرد و بکینگ پادر رو الک میکنیم و کمکم میریزیم و بادور کم همزن میزنیم مایع رو میریزیم داخل قالب چرب شده و میزاریم تو فر داغ به مدت تقریبا چهل الی چهل و پنج دقیقه.

    برای سس توفی:

    • شکر یک لیوان
    • خامه یک پاکت صورتی
    • کره ۵۰گرم

    کره رو ذوب میکنیم مواظب باشین نسوزه وقتی آب شد کره رو اضافه میکنیم بعد خامه رو میریزیم اول گلوله میشه انقدر هم میزنیم تا خامه آب بشه بعد حدود پنج دقیقه رو شعله کم میزاریم بمونه بعد خاموش میکنیم اول رقیقه هرچی سردتر بشه غلیظ تر میشه بعد میریزیم روی کیک .

    کیک کافی کریمر

    About The Author