دستور پخت و طرز تهیه کوکی یلدایی:
آرد مورد نظر برای کوکی مون آرد کیک و یا آرد همه منظوره ست.
پودر بادام در خود کوکی و در کرامبل قابل حذف هستن، ولی در خمیر باید با همون میزان آرد جایگزین بشه ،در کرامبل هم همون میزان آرد یا جو پرک ( اوتمیل). قطعا با پودر بادام خیلی خوشمزه تر و ترد تر میشه ولی اگر نخواستین بزنین، اشکالی نداره
هر مربایی که دوست داشتین بریزین ولی قرمز باشه کوکی هاتون زیباتر میشه.
لطفا شکر قهوه ای را جایگزین شکر سفید نکنین.
مواد اولیه:
- کره ۱۱۰ گرم
- شکر ۳۵ گرم
- شکر قهوه ای ۴۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل شکری ۶ گرم( خالص ۳ گرم)
- پودر بادام ۳۵ گرم
- آرد کیک ۱۵۵ گرم
- بیکینگ پودر ۶ گرم
طرز تهیه کوکی یلدایی:
کره و شکرها را خوب میزنیم، تخم مرغ زده شده را آهسته اضافه میکنیم، و بعد وانیل و پودر بادام، با کمک لیسک موادیکه به دیواره ی همزن چسبیده جدا میکنیم، آرد و بیکینگ پودر را که قبلا الک کردیم در دو مرحله به مواد مون اضافه میکنیم و هر بار با کمک لیسک مخلوط میکنیم، مواد را داخل سلفون پیچیده و یک ساعت و نیم در یخچال قرار میدیم.
مواد لازم برای کرامبل:
- کره ۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳۵ گرم
- پودر بادام ۲۵ گرم
- جو پرک ۲۵ گرم
- آرد ۵۰ گرم
همه ی مواد و باهم مخلوط کرده به اندازه ی فندق فرم میدیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، یکربع (ممکن است کمی کمتر یا بیشتر شود )
برای تزئین کوکی
انار و خلال پسته به میزان لازم
پ.ن. اندازه ی کوکی ها دلخواه است، هر کوکی من ۳۰ گرم بود.