• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی اکلر : دستور پخت به روش آسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی اکلر

    طرز تهیه شیرینی اکلر:

    مواد لازم:

    • اندازه لیوان 200 میلی
    • مواد کرم
    • 2 و 4/3 لیوان شیر
    • 7 قاشق غذاخوری پودر شکر
    • 3 قاشق غذاخوری آرد
    • 1 قاشق پر نشاسته گندم
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 50 گرم کره
    • وانیل یک پاکت
    • 60 گرم شکلات تلخ ( اگر می خواهید کرم ساده باشد شکلات اضافه نکنید)

    مواد خمیر:

    • یک لیوان آب
    • 125 گرم کره
    • یک لیوان آرد
    • تخم مرغ 3 عدد
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • یک قاشق مرباخوری پودر شکر

    طرز تهیه شیرینی اکلر:

    برای روی شیرینی 160 گرم شکلات شیری
    ابتدا کرم را آماده می کنیم تا خوب خنک شود. شیر آرد نشاسته شکرو تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم و با حرارت ملایم با هم زدن مداوم میپزیم تا شروع به جوشیدن کند وقتی قوام گرفت خاموش می کنیم سپس وانیل و کره و شکلات را اضافه می کنیم . تا سرد شدن کرم هر یکی دو دقیقه کرم را هم میزنیم تا رویه نبندد بعد رویش مانند عکس پلاستیک میکشیم و داخل یخچال میگذاریم تا خنک شود.


    برای خمیر آب و کره را داخل ظرف نچسب میریزیم و زیر ظرف را روشن می کنیم در ظرف دیگری آرد و شکر و نمک را الک میکنیم. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم تا قوام حلوا بگیرد می پزیم حدود 5 دقیقه بعد داخل ظرف همزن میریزیم تا خنک شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و هر تخم مرغ را حدود 3-4 دقیقه هم میزنیم. سینی فر را چرب میکنیم و کاغذ روغنی می اندازیم. مواد خمیر را داخل قیف ریخته و سر قیف را به اندازه یک انگشت سوراخ می کنیم و با فاصله روی سینی قیف میزنیم. داخل فری که قبلا با 170 درجه گرو شده قرار میدهیم.

    در مدت پخت در فر را باز نکنید حدود 45 الی 50 دقیقه زمان لازم است تا روی خیرها طلایی شود.بعد از پخت فوری از فر خارج نکنید در فر را نیمه با بگذارید و نیم ساعت زمان دهید تا کمی خنک شود.
    بعد از خنک شدن کناره شیرینی ها را با چاقو از کنار باز کرده و با قیف از کرم داخل شیرینی بگذارید و روی شیرینی ها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
    نوش جان

    طرز تهیه شیرینی اکلر

    About The Author