• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت پلو مکزیکی : غذای مکزیکی خوشمزه و آسون + نکات کلیدی

    دستور پخت پلو مکزیکی

    طرز تهیه و دستور پخت پلو مکزیکی:

    مواد مورد نیاز:

    • برنج ۲ پیمانه
    • سینه مرغ یک عدد
    • فلفل دلمه ای نصف لیوان
    • ذرت شیرین نصف لیوان دسته دار
    • گوجه فرنگی ۳ عدد
    • قارچ ۵ عدد
    • سیر ۳ حبه
    • پیاز متوسط ۱ عدد
    • سیب زمینی مکعبی سرخ شده ۱ عدد
    • نمک، فلفل، پاپریکا، زرد چوبه، زیره ، پودر زنجبیل، پودر سیر و پودر لیموعمانی به مقدار لازم

    دستور پخت پلو مکزیکی:


    سینه مرغ رو کعبی خرد کنید، پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید، طلایی که شد مرغ رو اضافه کنید ، یه مقدار که سرخ شد سیر رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید، ذرت و قارچ خرد شده رو بریزید روی مرغها و تفت بدید ، ادویه ها رو اضافه کنید و اخره کار گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کنید، اجازه بدید اب مواد گرفته بشه، سیب رو مکعبی خرد کنید و سرخ کنید برنج از قبل خیس شده رو ابکش کنید، و لابه لای اون از مرغ و مخلفاتش بریزید و بزارید دم بکشه ، با گشنیز و برش لیمو تزیین کنید .

    نوش جان

    دستور پخت پلو مکزیکی

    About The Author