مواد لازم تهیه دونات:
- 2 عدد تخم مرغ
- 1.5 لیوان شیر ولرم
- 100 گرم کره
- 32 گرم مخمر تازه یا 1 بسته مخمر فوری
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 بسته وانیل (۵ گرم)
- 5 لیوان آرد (کنترل شده اضافه کنید)
- روغن برای سرخ کردن
برای روی دونات ها:
- شکلات
- انواع ترافل
طرز تهیه دونات با روش آسان:
ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه و شکر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف کند.
سپس تخم مرغ ، وانیل ، کره و نمک را اضافه کنید.
در آخر آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید.
ورز دهید تا یک خمیر نسبتا نرم که خیلی کم به دست میچسبد به دست آید.
فر را به مدت 2 دقیقه با دمای 100 درجه گرم کنید.
خمیر را داخل فر گرم شده به مدت یک ساعت استراحت دهید تا تخمیر شود.
سپس خمیر تخمیر شده را روی پیشخوان یا روی میز بگذارید و با وردنه صاف کنید تا حدی که خیلی نازک نشود.
با یک لیوان آب دایره ها را بیرون بیاورید ، داخل دایره ها را با درب بطری آب سوراخ کنید یا هر وسیله ی دیگری که دارید و بعد روی دایره های خمیری را بپوشانید ، بگذارید 15 دقیقه دیگر بماند.
سپس داخل یک ظرف نچسب روغن بریزید ، و دونات ها را به صورت کنترلی داخل روغن داغ سرخ کنید.
شکلات ها را به روش بنماری ذوب کنید و یک طرف دونات را به شکلات آغشته کنید روی شکلات ترافل بریزید. تزئین کاملاً به سلیقه و علاقه شما بستگی دارد.
بعد از تزیین در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن سرو کنید.