• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک اسفناج ترکیه ای به روش اسان در خانه

    طرز تهیه بورک اسفناج

    طرز تهیه بورک اسفناج:

    مواد سس:

    • 125گرم کره آب شده
    • یک لیوان شیر
    • یک شیشه آب معدنی گازدار
    • دو قاشق ماست
    • نمک
    • یک بسته یوفکای باقلوا

    مواد میانی:

    • یک کیلو اسفناج شسته و خرد شده
    • پنیر سفید
    • سه قاشق روغن مایع
    • نمک فلفل سیاه و پول ببر
    • یک عدد پیاز

    طرز تهیه بورک اسفناج:

    ابتدا پیاز را با سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم. بعد اسفناج را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب اسفناج کامل کشیده شود. نمک و فلفل اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم بعد از سرد شدن پنیر را هم به مواد اضافه می کنیم.


    کره را آب کرده و آب معدنی گازدار شیر ماست و نمک را مخلوط می کنیم. یک یوفکا را پهن کرده و با فرچه کامل از سس می زنیم و لایه بعدی را رویش قرار می دهیم. تا چهار لایه همین طور مابین یوفکاها از سس می زنیم از مواد میانی قسمت بالایی یوفکا قرار داده و اول می کنیم و در سیتی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم .

    به همین ترتیب تمام یوفکاها را آماده می کنیم و برش می زنیم و سس باقی مانده را روی یوفکاها می ریزیم و 3-4ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سس جذب شود می توان از شب آماده کرد و صبح پخت و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی یوفکاها می پزیم.
    نوش جان

    طرز تهیه بورک اسفناج

    About The Author