اموزش اشپزی و طرز تهیه تهچین سبزیجات با روش آسان:
مواد لازم برای 3-4 نفر:
- برنج 3 پیمانه
- ماست چکیده 9 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 3 عدد، ( 3 زرده و 1 الی 2 سفیده)
- زعفران دم کشیده نصف استکان
- نمک مقداری
- مواد میانی ته چین:
- کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
- هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده
- نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
- ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
- قارچ 200 گرم اسلایس شده و تفت داده شده
دستور پخت و طرز تهیه تهچین سبزیجات:
برنج را کمی زنده تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ ها، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید
کره آب شده را به کف و دیواره های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با 220 درجه سانتیگراد قرار دهید . حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند
بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین نمایید
بجای فر میتوانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده نمایید.
نوش جان