طرز تهیه تهچین سبزیجات – آموزش آشپزی و دستور پخت غذا بدون گوشت

آموزش آشپزی غذای ایرانی
طرز تهیه تهچین سبزیجات

اموزش اشپزی و طرز تهیه تهچین سبزیجات با روش آسان:

مواد لازم برای 3-4 نفر:

  • برنج 3 پیمانه
  • ماست چکیده 9 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 3 عدد، ( 3 زرده و 1 الی 2 سفیده)
  • زعفران دم کشیده نصف استکان
  • نمک مقداری
  • مواد میانی ته چین:
  • کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
  • هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده
  • نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
  • ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
  • قارچ 200 گرم اسلایس شده و تفت داده شده

دستور پخت و طرز تهیه تهچین سبزیجات:

برنج را کمی زنده تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ ها ، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید


کره آب شده را به کف و دیواره های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با 220 درجه سانتیگراد قرار دهید . حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند


بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین نمایید
بجای فر میتوانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده نمایید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image