• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه هواری سور : آموزش آشپزی غذای جنوبی با روش آسان

    طرز تهیه هواری سور

    دستور پخت و طرز تهیه هواری سور خونگی:

    محبوبترین غذای جنوبیا مخصوصا موقعی که هوا ابری و بارونی باشه .

    • ماهی شور یک تکه بزرگ
    • پیاز یک عدد
    • سیر دوحبه.
    • فلفل سبز یک عدد
    • سیب زمینی یک عدد دلبخواهی میتونین نریزین
    • گوجه یک عدد
    • گشنیز خرد شده یک مشت
    • لیمو عمانی یک عدد
    • زیره سبز یک ق غ
    • فلفل سیاه درسته چندتا دونه
    • پودر لیمو عمانی، زردچوبه، ادویه مخلوط
    • نمک در صورت نیاز چون خود ماهی شوره.
    • برنج یک لیوان دسته دار از قبل خیس میکنیم.

    اموزش اشپزی و طرز تهیه هواری سور با روش آسان و خوشمزه:

    ماهی شور رو از چند ساعت قبل باید بشوریمش بعد تکه کنیم و پوستشو بگیریم بعد داخل آب بریزیمش و هر نیم ساعت یکبار آبشو عوض کنیم تا از شوریش کم بشه من از شور ماهی هوور استفاده کردم.


    کف قابلمه روغن میریزیم داغ که شد زیره و فلفل سیاه اضافه میکنیم بوی ادویه ها که بلند شد پیاز اضافه میکنیم.
    سیر و فلفل سبز ریز خرد میکنیم به پیاز اضافه میکنیم.
    پیاز که کمی نرم شدسیب زمینی درشت میریزیم میتونین سیب زمینیش رو حذف کنین منتها من چون بدون سیب زمینی نمیتونم زندگی کنم میریزم.


    زردچوبه و ادویه مخلوط میریزیم چون قراره رنگ پلومون زرد باشه زردیش بستگی به میزان زردچوبه داره.
    ماهیمونو اضافه میکنیم کمی که تفتش دادیم گوجه رو میریزیم حتما پوست گوجه رو بگیرین.
    سبزی گشنیز میریزیم لیمو عمانی و پودر لیمو عمانی میریزیم .


    آب اضافه میکنیم تا حدی که اگه برنج رو بریزیم روی برنجو بپوشونه.
    تو این مرحله نمکشو اندازه میگیریم چون ماهی خودش شوره نمک نمیزنیم ولی تو این مرحله چک کنین اگه نمکش کمه نمک اضافه کنین .


    آب که جوش اومد برنجو میریزیم آبش که کشیده شد دم میزاریم.
    هواری باید تند و تیز باشه.
    با ترشی، سالاد شیرازی، نارنج، سبزی خوردن خیلی میچسبه.
    اگه تا حالا درست نکردین حتما دست به کار بشین و تو یه روز ابری و بارونی درستش کنین اگه ماهی شور نداشتین میتونین از ماهی تازه هم استفاده کنین.

    طرز تهیه هواری سور

    About The Author