• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دلمه بادمجان : با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه دلمه بادمجان

    طرز تهیه دلمه بادمجان:

    مواد گوشتی:

    • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    • یک عدد پیاز زنده شده که آبش گرفته شده
    • یک بند انگشت کمتر از یک استکان آرد سوخاری
    • نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز جوش شیرین
    • نصف استکان آب
    • بادمجان 4- 5 عدد
    • فلفل سبز
    • کوچه گیلاسی

    برای سس:

    • یک قاشق رب
    • یک استکان آب
    • پودر فلفل قرمز و نمک

    طرز تهیه دلمه بادمجان:

    تمام مواد گوشتی را مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم یا با خمیر زن میرنیم. شکل میدیم و داخل تابه با کمی روغن تفت میدهیم. بادمجانها را پوست میکنیم و بعد از نیم ساعت گذاشتن در آب نمک خشک کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم. کباب ها را داخل بادمجان و می پیچیم و داخل ظرف فر می چینیم و با کمک خلال دندان گوجه و فلفل را روی بادمجانها می گذاریم مواد سس را میجوشانیم به دلخواه میتوانیم یک قاشق کره هم اضافه کنیم و سس را کنار بادمجانها میریزیم و در فر 180 درجه می پزیم.
    نوش جان

    طرز تهیه دلمه بادمجان

    About The Author