• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سینه مرغ مغزدار : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

    سینه مرغ مغزدار

    دستور پخت سینه مرغ مغزدار:

    اموزش اشپزی و طرز تهیه سینه مرغ مغزدار با روش آسان و حرفه ای :

    ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست.) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی بدهید و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید. اما مواظب باشید از پایین و اطراف‌ باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید. سپس به نمک، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.


    در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کنید با مقداری روغن سرخ کنید. سه قاشق گردوی ریز خرد شده، چهار قاشق زرشک، دو قاشق جعفری ریز خرد شده، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید


    در ماهی تابه ای روغن بریزید. سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس

    سینه مرغ مغزدار

    About The Author