اموزش جا انداختن شور گوجه سبز با روش آسان در خانه :
مواد مورد نیاز :
- گوجه سبز تازه دو کیلو گرم
- سرکه سفید یک لیتر
- نعنا خشک دوقاشق چایخوری
- نمک دو قاشق چایخوری
- ترخون خشک مرزه خشک دوقاشق چایخوری
- پونه
- سیر چهار حبه
طرز تهیه شور گوجه سبز:
در ابتدای کار باید توجه کنید. اصول کار استفاده از گوجه سبز ترد و تازه است. که روی کیفیت شور حسابی تاثیر میگذارد. نباید بیش از حد رسیده و له شده باشند. و بهتر است حتی کمی کال به نظر برسند؛
بعد از انتخاب گوجه سبز مناسب آن ها را به همراه سیر و سبزی ها خوب بشویید. و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کامل خشک شوند؛ خوب خشک شدن مواد شور باعث ماندگاری بیشتر و بهتر و کپک نزدن شور می باشد.
بعد از این که تمام مواد خشک شدند یک شیشه مناسب بردارید و داخل آن را خوب بشویید و خشک کنید؛ظرف شما باید به درستی خشک و استریل شود تا بعد از گذشت مدتی کپک نزند.
آنها را داخل شیشه ریخته و لا به لای آن ها نمک ؛ سبزی خشک و شاخه پونه بریزید. بعد از انجام این مراحل شیشه شور را در جای خشک و خنک قرار دهید .هر زمان که گوجه سبز ها تغییر رنگ دادند شور شما آماده مصرف می باشد .