• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاپ کیک ردولوت طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای مثل کافی شاپ !!

    کاپ کیک ردولوت :

    طرز تهیه کاپ کیک ردولوت

    طرز تهیه کاپ کیک ردولوت :

    راستی با این مقدار مواد میتونین یه کیک تو قالب ۲۳ سانتی‌متری هم بپزید… انتخاب با خودتون!

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • کره نرم شده ۱۶۵ گرم
    • آرد الک شده ۴۰۰ گرم
    • پودر کاکائو معمولی ۱/۲ قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ پینچ
    • شکر ۴۵۰ گرم
    • رنگ قرمز خوراکی ژله‌ای حدود ۱ قاشق چایخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • شیر هم دما با محیط ۱۶۰  میلی‌لیتر
    • سرکه ۱/۲ ۱ قاشق سوپخوری
    • کرم پنیری طبق دستور داده شده

    طرز تهیه کاپ کیک ردولوت :

    داخل قالبهای کاپ کیک را  را با کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید و دمای فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.

    در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.

    شیر هم دما با محیط و سرکه را با هم مخلوط و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا حالت غلیظ و دوغ مانند پیدا کند سپس رنگ  را به آن اضافه و هم بزنید تا حل شود.

    کره نرم شده را به همراه شکر و وانیل بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغها را یکی یکی اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکدست و کرم رنگ شود. مخلوط آرد و مخلوط شیر را به تدریج به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

    مایه کیک را در قالب کیک ریخته یا بین کپسول‌های کاغذی به طور مساوی تقسیم کنید و درون فر قرار دهید.

    زمان پخت لازم  برای کاپ کیک ها حدود ۳۰ دقیقه می‌باشد.

    بعد از پخت و خنک شدن می‌توانید برای تزیین کاپ کیک، کرم پنیری را داخل قیف قنادی با سر‌ماسوره دلخواه ریخته و روی آن‌ها را تزیین کنید.

    کرم پنیری:

    ۴۰۰ گرم پنیرماسکارپونه یا خامه‌ای را به همراه ۱۰۰ گرم پودر قند، ۳۰ گرم کره نرم شده و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل شکری را با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. در ظرف دیگری ۲۰۰ گرم خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس مخلوط کرم پنیری را اضافه و کمی دیگر بزنید تا کاملا یکدست شود.

    About The Author